The Tall Photographer
Jan 04

Idag var det farväl till mina sista delar av min Nikonutrustning. Idag sålde jag min D750 samt ett antal objektiv nere på Scandinavian Photo i Stockholm, och det är med tungt hjärta jag säger farväl till mina 15+ år som Nikonfotograf. Jag har nu gått över 100% till Fujifilm och då framförallt deras X-T2 som jag tycker är en helt otrolig kompetent kamera med en lite skön retrokänsla mitt i allt det digitala. Jag är fullt övertygad om att jag kommer bli nöjd med mitt val och det lilla jag har hunnit fotografera med den har gett mig en positiv bild.

About the Author:
Just an ordinary dude with a bad haircut


Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>